2008. július 29., kedd

Pénz beszél, kutyaszar táncol





Nem újkeletű, hogy Genyósziti utcáit már lassacskán teljesen ellepi a canis merga, más néven a kutyaszar! Hiába tiltás, büntetés, fenyegetés! A kutyaszar köszöni szépen, él és virul!


Épp az imént voltam szemtanúja egy gyönnnnnyörű jelenetnek a Józsi körúton. Mindenütt szépen kiültetve fák végestelen végig Genyósziti nagykörútján, egynémely fa még bírja a gyűrődést e friss fővárosi levegőben, van mely csak vegetál. Annak idején vasrácsokkal borították a fák tövét, nemtom mijja szarért, talán azért, hogy azokat jól el lehessen lopni, mint ahogy el is lopták jó részüket. Na mendegy, egy ilyen ellopott rácsos fa mellett törpént az eset. Kretén fővárosi pógártárs, ki azt hiszi magáról, hogy a hölgyek szívét mind megdobogtatja faszfej kinézetével (ki buzis fülbevaló 2db, ezüst karperec, valami köcsög nyaklánc, kínai piacos hárli dévidsonos póló, szűk farmer, valami getymó cipő, és mindehhez kb 60 éves), ilyen vín majomból amúgy rengeteg szabadult rá genyószitire, férfi és női kivitelben is, brrrrrr! Sétáltatja az ocsmonda veres kútyáját, mely hát na van ilyen, a fa mellett elkezd engedelmeskedni a természet lágyan hívogató szavának, s oda szarik egy oltári nagy gőzölgő kulát a fa mellé a járdára. Na oké! Ilyenkor jóérzésűek micsinálnak? Zacsesz, lapát, kesztyű, kula fölszed. Na, de nem így hősünk! Ő annál derekabb legény, mintsem lehajoljon! Cipője orrával a fa tövébe rugdossa a még gőzölgő szarkupacot, majd óvatosan megközelítve a fát, a cípőjére kenődött kaksit a fa törzsére keni akkurátusan, majd a távozás hímes mezejére lép! Ez kb 1 perces művelet volt, szerintem lényegesen kevesebb időtt vett volna igénybe behajlítani azt a kemény magyar derekat, és fölszedni a csomagot! Különben is még jól jöhet bármikor, monnyuk egy gonosz szomszéd ajtaján szétkenni, vagy mittom én.


Dehát aki paraszt, az paraszt! Über Paraszt! Egy zsák kutyaszar kíséretében ezennel kiosztok egy nagy büdös gőzölgő ÜPt Budagenyósziti kutyásainak!

1 megjegyzés:

pókhas írta...

Irtózatos trutymóóó!! Ez király. ÜP-öt a világ barmainak, főleg gennyósziti barmainak. Juteszembe! a Váci úton szoktam látni igazi, élő pulikutyát. Tudod, az a panelállat.