2008. augusztus 25., hétfő

Zombik városa



Hát megint vót augusztustalan 20-i fireworks, teljes elsötétítés, rohadt nagy szél meg minden, ami ilyenkor kell a pógárnak!

Az a baj, hogy későn jutott eszembe, micsoda nagyszerű lehetőséget passzoltam el e tsodálatos napon, estvén! Minden elsötétül fél órácskára, közvilágítás kikapcs, Genyósziti pógárai milliószám lepik el a Duna partot, szemüket az égre szegezik, és, mint George A. Romero nagyszerű filmalkotásában a zombik, ha tűzijátékot lőnek föl a még élők, a pógárok számára megszűnik a külvilág és nem létezik más, mint a fellőtt adóforintok fénye a Dunán! Egy-két száj szélén még a nyál is végig csordulhatott észrevétlen, s hangtalan placcsanással landolhatott az ünnepi cipellőkön! De ki vigyáz a városra addig?

Hát, ha hamarább kapcsolok, felszerelhettem volna a háztartást egy-két holmival, lehetett volna plazama tv-m, mint a nagyoknak és a hitelből vásárlóknak! Ultramodern robotgépem, robogóm, és minden ami köllhet! De későn éledt bennem az ötlet, sebaj! Elteszem jövőre! És 2009 aug. 20-án lesben állok, és mikor elsötétül az agyilag amúgy is setét város, Al Bundy után szabadon kiadom a jelszót: "Nem érek rá! Megyek fosztogatni!"

3 megjegyzés:

pókhas írta...

mily élethű képek, szél köll a pógárnak béláim, borzolódjon minden frezura, adóforintok csillogása, nyálplaccsanás a cipellőkön!

pókhas írta...

ápropó! tifelétek nem vót? nálunk nem, beztos e mán recesszió, legalább a kutyák normálisan aludhattak, a pógármester meg kenje a hajára (amit jólesik), mert nekem meg az esik jól, hogy hőböröghetek!!!!!!!!!

Hőbörgőbőr írta...

Hát vót itt tűzijáték 20-án is, meg tegnap is! De szelet nem bírtak gerlyeszteni! Persze nem mentünk le megnézni! Nem akartam bárgyún bambulászni!