2008. július 17., csütörtök

30km 2 óra alatt, az hány km/h?




Úgy határoztam volt tegnap, hogy egy kicsikét békén hagyom a MÁVot, mert már biztosan rohadtul csuklik, meg fáj a segge annyit basztattam őket. De ezek nem nyugszanak! Kiprovokálják a baszogatást, anyázást!

Hát miért van az, hogy 30 km-t 2 óra alatt sikerül megtenni??? Erre az őrült távra a havibajosbérlet 18.000 kemény madzsar forinty! Ezért a pénzért milyen szolgáltatás kap az utazó közönségesség? Hát ilyet: "Tisztelt utasaink a személyszállítás bizonytalan ideig szünetel, a vonatokat nem áll módunkban indítani felsővezeték szakadás miatt! Egyéb információnk nics! Mondom egyéb információnk nincs!" TÍTUTUTÚTUTUTÚ


Szerintem azzal is jobban járnánk, ha gyalog járnánk, mint Petőfi, vagy, mint ahogy Köpe Bálint járt Pestre gyalog is, ha vót biciklin is! Hamarabb odaérnénk!!!


Ezért hát elsőként e földtekén a MÁV lett az első kétszeres ÜP díjas márkanév! Gratulálunk! A díjat egy zacskó fos formájában átvehetik és egymáson szétkenhetik!!! TÍTUTUTÚTUTUTÚ!

2 megjegyzés:

pókhas írta...

hova lehet még ezt fokozni?
pl.
1. félóráig azért nem indult el a vonat mert nem jött be a kaller dógozni, keríteni kellett egy helyettest
2. valamelyik megállóhelyen lemaradt a kaller a vonatról
3. azért álltunk egy állomáson, mert egy részeg barom rágyújtott a nemdohányzó szerelvényen, le akarták szállítani, nem akart leszállni, ki akarták hívni a rendőrséget - legalábbis azzal fenyegetőztek, aztán leszállt, de később előbújt a bokorból és visszaszállt.. na a sok áldozat meg csak mint a barmok várhatták hogy mi a rák lesz hazamegyünk már egyszer a rohadt életbe vagy itt rohadunk meg

pókhas írta...

ez a titututúttúútútút meg a zacskó fos amit szétkennek egymáson ez mindent üt! másodszori olvasásra is könnyesre röhögtem magamat, köszönöm az élményt!!