2008. július 17., csütörtök

Eper fagyi, eper fagyi - hű de finom!



Hát meg olyan! Mostan jártam is meg keltem is itten a körúton. Az egyik sarkon van egy pékség, ahol amúgy kurva finom a sajtos roló, de nem fizetnek, ezért nem mondom meg a nevét azért se! Na, szóval ebben a pékségben kitalálták, gondolom a nagyobb hatás kedvéért, hogy legyen mán fagyi is! Az ajtóba kiállítottak egy klasszikus karos fagyifosógépet, ebből jő eper, meg vanília, mint mennei manna.

Vénembőr és vénasszony, tipikus genyósziti nyugdíjasok, éppen arra korzózik. Vénasszonynak kigúvad a szeme a pékségnél és tesz egy lépést a fagyigép felé. Mire vénembör:

- Mi aaaa?

Vénasszony: - Jaaaa! Aszittem, tölcsért árulnak, de látom már, hogy fagyi!


Hát kurva nagy felfedezés! A gép mellett áll egy kis játék iskolatábla, a maga kicsinységében is kb 40x50cm-es, tehát eltéveszteni nem nagyon lehet, rajta jó nagy rikító sárga betűkkel: FAGYI KAPHATÓ!

Hát kezicsókolom! Vagy olvasni tessen megtanulni, vagy tessen elgondolkodni azon, hogy vajon hol a picsában lehet csak úgy á la natur tölcsért kapni? Biztossssan nagy biznisz lehet!!

Na viszont lágytojás!

1 megjegyzés:

pókhas írta...

hát az hipermarketokba tán csak van! vagy pont azért nincs mert nem kell a népnek nagytételben? végülis mi a ráknak venne tőcsért a konzumidióta, ha kistálkából is lehet nyalni?
Juteszembe, ifjúkoromban a lakótelepi fagyizóban nyáron mindig kígyózó sorok várták a nyitást befőttesüvegekkel!! kellett a ráknak a tőcsér! 3 íz volt: csoki, vanília és puncs. lehetett válogatni! most meg azon élvezkedünk, hogy somlói galuskás jégkrém meg egyebek.