2008. július 14., hétfő

MÁV vs. BKV




Úgy látszik, a MÁV elhatározta, hogy hogy idén megnyeri a Best of Paraszt versenyt, melynek eddigi éllovasa a BKV volt, míg a vasutasok sereghajtóként csak a második helyen dísztelenkedhettek. Na de amit hónapok óta művelnek, az már lassan viszi a pálmát!!

És, hogy a vasutasbunkók sztrájkolnak, és ezzel megszopatnak elég derekasan több tízezer utast, az még oké! Vagy nem! De mi a szarért nem lehet megfelelően tájékoztatni a tetves utazóközönséget arról, mi jár, mi nem, és ha jár hol a tökömben, meddig miazmás! És ebben ludas a tetves sajtó is!! Reggel 7-től 10.30-ig sikerült megtennem szokásos gályábamenő utamat, ami mindössze 30 km. Mert persze mr1 Kossuth Rádió, a savak ereje arról pofázik, kibaszottul naprakészen, hogy mán járnak a Keletibe a vonyatok! De melyik országban paraszt?! Közben a bakter aszongya, örüljünk, ha egyáltalán jön vonat, de hogy nem megy a Keletibe az tutti!!Még jó, hogy közben szarrá is ázhattam a szakadó esőben, ami persze kisebb áramszünetet okozott BKVéknál, úgyhogy sikerült a setét metróban ácsorogni pár percet, ezzel természetesen a BKV már nem tudta visszaszerezni a vezetést, tehát elmondhatjuk, hogy az idei Best of Paraszt Hungay Előre Európába Majd Mi Megmutattyuk Ungarische Vircsaft Verseny ezévi győztese a MÁV!!!! Hajrá az aranyér'!

Csak azt nem értem, hogy egyes tajparaszt állatok mire fel akarnak Nagy Magyarországot, amíg a kicsin is ekkora a fosgörgeteg???? He??

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

ad 1:
egynehány paraszt autós is sztrájkolhatna!
ad 2:
a máv meg pucolja ki a járgányait, idomítsa be az alkalmazott majmait tisztességes viselkedésre, és utána pofázzon, hát basszus mit kapok én azért a zsilliárd pénzért, amit belefeccölök egy vonatútba? néha még helyet se! a csúcs az volt, amikor leszállítottak a bicajjal, mert a szabályzat szerint nem lehet kettőnél (?) több bicó egy szerelvényen, ha nincs külön bicószállító vagon, és azon a szerelvényen már utazott két (?) biciklista. na erre mondják, hogy közlekedj okosan.
-nájki-

pókhas írta...

ad tré: világválság van, csak lassú a felismerés. Ti világ barmai meg sztrájkoljatok a baromságaitokért, álmodozzatok, vegyetek lottót mer a nagy szívások csak most jönnek, legalább a szerencsejáték "átbaszás" zrt csillaga fennmarad!