2008. szeptember 7., vasárnap

Hö? Mijeza zoszlop Júcsa?

Ki gondolta volna, hogy az imádott közlekedési vállalat milyen tudatosan tervezi jövőjét - pontosabban, súlyosbítja csődjét és közröhejjé válik. Sokan nem is tudják, hogy miközben orrba-szájba arról pofáznak, hogy nincsen pénzük semmire, a buszok állapotát jobb ha nem is tudják az utasok, mert halálra rémülnének az igazság hallatán, a világbarmai GPS-el felszerelt buszokat is üzemeltetnek Genyószitiben!!!!! A megállókban ilyen kijelzőn lehet nyomon követni, hogy mikor érkezik a következő járat, s ámulhatunk vajon mi a rohadt büdös FRANCNAK?????
Ezennel kiosztom a létező legnagyobb ÜP-díjat annak a nagyokosnak, aki ezt megszervezte és a rohadt cégének némi bevételt csinált ezzel (persze ezért vegyél bérletet meg menetjegyet, hogy ezek a mocsok rohadékok ilyenekre költsék!), plusz kisebb ÜP annak a kiscsírának, aki már odaírta kreténségét alkoholos filccel. NYASGEM mindkettőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 megjegyzés:

Hőbörgőbőr írta...

Baszódjon meg a köcsög BKV! Azon meg pont a minapo agyaltam, hogy az összes graffitis kis töcsömpöcsöt zsákba varrnám és szétrugdosnám! Mi a faszért kell szétbaszni ebben az országban mindent? Új villamosmegálló? Hát basszuk össze gyorsan! Frissen festett fal? Azt is basszuk szét már ma, ha lehet!
Kinn vótunk Ósztriában, egy kibaszott firka szar nem volt sehol, egyedül Klagenfurtban láttam 2 db-ot, de nem lepődnék meg, ha az is az idei EB alatt került volna oda! Egyszerűen, a madzsar ilyen büdös patkány népség! Akkor érezzük jól magunkat, ha mindent lepusztítunk magunk körül! Akinek meg ez nem felel meg, az mennyen a picsába, disszidáljon!! Sok szemét tetű!
Hát kellett ez korán reggel?