2008. szeptember 15., hétfő

Hello tourist!



Na hát itten vótak a rokonyok Ámerikábúl! Gondolták, ha mán itt, meglátogatnak minket is! Ok! Délibe érkeztek, Keletibe kölötött eljutni. Hát oszt vat érdemes megnézni? Túristailag, vagy a riöl Genyósziti? Nohát túristailag belőttük a célállomásokat: Batyi Duma part, Országház, Vörösmarty tér, Váci strasse. Persze kibaszásból lehetett vón mondani, hogy hát akkor nézzétek meg a szétcseszett Astoriát, sétálgassatok fent és lent a Blahán. Na mendegy. Később meglettek kocsikáztatva a Genyósziti trefik dzsemben, hogy hát dzsaszt lájk hóm! Minden szép, minden fasza! Tisztára, mint Hofinál, mikor hazajöttek az ámerikás mazsarok Losziból. "Hát hogy éltek itthon? Jól! Na, dehát egy kicsit bővebben! Nem jól!" Hát erről ennyit!

És a dugóban csücsörögve, felröppen a kérdés: - Miért van az, hogy ülnek az emberek a kocsiban, itt Pesten, és mind csak néz ki a fejéből, mintha semmi nem érdekelné őket? Itt nem nem mosolyog senki?

- Hát isten hozott itthon! Ez itt Genyósziti, az érdektelen bamba birkák földje! A holtak földje, zombik városa!


Mert ez Genyósziti! Itt ilyenek a pógárok! Birkuci! Ezért lehet őket mindig rávenni egy jó kis tüntetésre, ezért lehet nekik bemesélni, hogy a főpolgármesteri székbe legmegfelelőbb személy Demszky elvtárs, hogy a kátyúk értünk vannak, és hogy van olyan honatya, ki nem lop, és a népért van, elhiszik, hogy a világ közepe Genyósziti, és azon kívűl bizony nincs élet, bár nagyon benne sem!

2 megjegyzés:

pókhas írta...

És oly szívesen végigrohannék a rohadék motorháztetőkön, amikor rohadtul nem képesek arra venni a fáradságot, hogy egy kicsit odafigyeljenek a másik emberre, és ne a zebrán álljanak meg ROHADTUL elállva a gyalogosok útját, akkor is amikor rohadtul piros a lámpa 10 méterre odébb. Rohadjatok meg!

pókhas írta...

Na meg iparilag, mezőgazdaságilag is nyissuk meg a kiállítást!!!! Ja meg építészetileg!