2008. szeptember 23., kedd

Mikó indul?

Na már megint a vasút. Hát persze amikor 30 kilométert másfél óra alatt tesz meg a vonat, akkor már egy kicsit kezd herótom lenni. Csak néz a marha maga elé, és hőbörög magában, mennyünk már!!! Ez megy hétfőn, majd kedden, és holnap mi lesz, meg holnapután? Tegnap este pont Badárral volt egy interjú a tévében, aki azt ecsetelte, hogyan kreatívkodott bakterként, majd forgalomirányítóként 12 évig a MÁV-nál, azaz hogyan szívatták orrba-szájba az utasokat, meg a sorompónál várókat. Fotelből nézve, munka után lehiggadva, egész szórakoztató volt, ám hamarosan eljövén a reggel, s az állomás felé haladva saját bőrömön éreztem, eme társaság kreatívkodását: egy tök tudja milyen vonat, tök tudja milyen menetrend szerint húzott el az orrom előtt. ÜP hatszázmillióóóóó!!!!!!!
Nagy gané az egész. "Menetrenden a jövő." Naná, hogyne. Pont azon. Anyád jól van? Ja mingyá havazik!!! Csak még előre szólok, hogy legyen idő felkészülni, mert igen, télen eshet a hó világbarma és befagyhat a váltó. Ja és hétfőn autómentes nap volt! Forgalmival ingyen lehetett mávozni! Király. Hol is hirdették ezt? Hát a vonaton menet közben, meg a mávstart honlapon. Kösz. És még egy fiatal csirke pogácsával kínálta az utasokat, egy idiótának öltözött meg a vasúttörténeti park szórólapját osztogatta. Danke!

1 megjegyzés:

Hőbörgőbőr írta...

Baszod! Nekünk nem osztogattak pogácsát! A buzik!
A menetrend arra sem jó, hogy a seggem kitöröljem, mert a seggfejek direkt kemény papírra nyomatják! Persze a tisztelt utazóközönség is kiszophat egy batyu faszt! Tegnap hajnalban a terhes asszonkával bévonatoltunk Genyószitibe, kb 3 látták, hogy terhes, és találjad, ki, hányan pattantak fel, hogy átadják a helyet? Hát ha 0-ra tippeltél, nyertél! Fölszállt egy nő a pici gyerekével, lehetett max fél éves (már a gyerek), hát elég durcásan kecmergett fel egy dagi nő, hogy le tudjon ülni a gyerek! Tehát az utasok is prosztó barom köcsög faszfej állatok! Ugyanakkor a jó büdös kurva édes annyát a MÁVnak! Hajnalban, amikor mindenki takarodik be a munkahelyre, tömve a vonat, mi talált ki a faszfej vasút? A REGGELI ÓRÁKBAN RÖVIDEBB VONATOKAT INDÍT!!!!!
Mocskos buzik!!!!!!!!!!!