2008. szeptember 18., csütörtök

Hüje vasutasokkal nem foglalkozom!

Mert én mindig azt hiszem, hogy egy téma már kimeríthetetlen, egy parasztság már fokozhatatlan! És mindig kiderül, hogy tévedtem!
Tegnap is!
Húzok haza, irány a Keleti! De fasza! Késik az előző vonat! Még a végén hazaérek hamarabb! Hát az öröm nem tartott sokáig! Ücsörgök a szerencsésen elért késő, egyel hamarabbi vonaton, közben megérkezik az, amivel eleve mentem volna, még mindig csücsülök, megjön a következő vonat. Hangosbemondó bunkó egyre harsogja, hogy a vonat, amin ülök 20 perec késéssel indul! Dehát basszátok meg! Már több, mint 30 perc a csúszás! És, mintha Badár vasutas kapcsolt volna, hirtelen kijavítja mondókáját: 30 perec késéssel indul! Fasza! Műszaki okok miatt! Az egyik utasnak kezdett a töke naggggyon tele lenni, és lelibbent a szerelvényről, egyenest a vonat mellett tanácstalanul, minta tojó galamb toporgó forgalmista pistához: hogy hát mégis mi a büdös picsa az a műszaki ok, ami miatt nem tudunk hazajutni? Nem esik, nem fúj, nincs hó, a nap se süt! Ideálisak a körülmények. Erre a nyomurult kis forgalmista bévallja: Eltűnt a kalauz! MI A PICSAAAAAAA???????
Újabb percek múlnak, valahonnan leakasztanak egy kallert (aki a későbbiekben, mondanom sem kell, nem is kért senkitől jegyeket, bérleteket, hanem szerényen remegve meghúzódott a vonat elejében, én inkább kikötöttem volna elé!), végre indulhatunk! Ja! Nem! Mert most akkor el kéne dönteni, hogy a 3 vonat közül mellik is induljon előbb? A mienk? Az egyel későbbi? A közben beérkezett kettővel későbbi?
Háháh!! Tutú! Bemonnyák, hogy a milyenk indul, kb. 20 másodperccel később, azt, hogy a kettővel későbbi! Most akkor megint mi van? Mindenki ugrál le a vonatról, kezdődik a lincs hangulat! Valaki végre rákérdez a forgalmistánál, hogy akkor most mi a fasz van? Oké oké! A milyenk indul akkor! Na végre! Öreg fos, kilincses ajtós mocskos vonat, ehhöz képest a hangosbeszólogató még búcsúzóul közli: A vonat ajtajai önműködően záródnak! Kérem vigyázzanak a fel és leszállásnál!
Te meg kapd be csórikám a vasutas tökömet!
És ha már így, hát itt egy ÜP! Dugd fel jó magasra, és aztán este felül jöjjön ki!

5 megjegyzés:

pókhas írta...

emberlogisztikai ganéparadicsom!!!!
hát a mútkor megyek haza, leszállítanak mindenkit veresváron, néz mindenki össze-vissza, senki nem tud semmit, teljes a káosz. kiderül, hogy busszal megyünk tovább. nagy csuklós hatszázezerméteres kígyó busz betekergőzik az uccába, feltódul a csürhe, kinn 30, benn 12 fok mer klímázni jó!, erre elindul egyenesen az állomás mellett, a sok autót kerülgeti jobbról balról 1,5 cm-es helyek, gondolja majd a végén megfordul, hát nem jön össze, akkó vissza, kijön a rendőrség, a 10-es főúton mindkét irányból leállítják a forgalmat, hogy a busz mintegy 25 perces szarakodás után kitojasson a zútra, na mennyaludnidisztroj!

pókhas írta...

újfelszállómenetjegyek nem vót? ezekszerint

pókhas írta...

na én meg úgy pofánvágnám azokat a kallerokat, akik pökhendiségüktől nem is látnak, és azt hiszik, hogy szívességet tesznek amikor aszongyák ... ja nem is mondanak semmit csak odatolják azt a mocskos büdös képüket oszt várják hogy felmutassam

Hőbörgőbőr írta...

jól bé kell nekik mutatni! büdös bunkók! Meg amikó a Keleti gyesznóudvaron aszongya ja jegyellenőrző peronőr: Köszi! Tegezzed a qrva anyád, te tahó paraszt!

pókhas írta...

aszongya:
- Tisztelt hölgyeim és uraim! A vonat menesztésre vár! - kaller berohan, "hátmásdógaisvanazembernek"-felkiáltással rohan előre.
- Köszönjük Lacika!
he? kabarévonat