2008. július 18., péntek

Esernyőharc és parasztlázadás


Ismét egy esős nap! Ismét Genyósziti! És ismét előkerülnek az esernyők, s velük együtt az említett szerkezetet roppant kultúráltan kezelők gyülevész hordája! S minden ilyen alkalommal elgondolkodom azon, miután nagyjából már hárman majdnem kitolták a szemem esernyőjükkel, hogy miért nem indít valaki kötelező esernyő kezelési szakképzést? Miért kell büdös bunkó módjára közlekedni az esernyőkkel? Mert a Budagenyószitiben vegetáló bárgyú bamba pógárok esőben sem adják fel tahó közlekedési szokásaikat (pl.: tülekedés, tolakodás, lökdösődés, neki megyek a másiknak jól, mert nékem aztán roppantul sürgős menedzser dógaim vannak stb.).


Sőt! Még szerintem örülnek is, hogy jogosan fegyvert bontva harcra indulhatnak az eső és embertársaik ellen! Vajon Angliában hogy a picsába tudnak az emberek anélkül közlekedni esernyőikkel, hogy a környezetükben közlekedőket nem trancsírozzák fel, nem csonkítják meg?


És már megint ott tartunk, hogy hát igen! Úton Európába, pedig már rég megérkeztünk, csak sajnos akik velünk együtt jöttek azok jó része BÜDÖS BUNKÓ ÖNELÉGÜLT EGOISTA SEGGFEJ PARASZT ÁLLAT!!


És Te tahó genyósziti lakos! A kibaszott esernyőt csukd már be mielőtt villamosra, buszra, trolira szállsz! Ne az aluljáróba menet a lépcsőn, a tömeg közepén kezd már lerázni a kibaszott ernyődet! Ne a fegyvertelen, esőtől vissza nem riadó ernyőtlen embertársadnak kelljen már elugrálni vacak esernyőitek elől, ha nem akarja szemtelenül végezni!! Hát, hogy lehettek ekkor a parasztok????


Hát igen! A parasztok már rég nem vidéken élnek! Köztünk vannak! És átvették a hatalmat!!


Ezennel odaítéljük az ÜP díjat Budagenyósziti esernyős fenevadjainak! A díjjal jár egy csodálatos seggbedugható és onnan csak kinyitva kihúzható szögekkel kivert esernyő! Jó szórakozást hozzá, anál is inkább!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nekem az a kedvencem, amikor csak pöcsörög az eső és mégis mindenki ott gunnyaszt a szemböködős esernyője alatt és nyomul! Én fél fejjel magasabb vagyok az átlagnépnél, úgyhogy nekem minden esernyő torok_ és szemmagasságban van! Veszélyeztetett állatfaj vagyok esőben!
-nájki-

pókhas írta...

heuréka! szarjanak sünt!