2008. július 24., csütörtök

Védtelen nőre támadtak az orkok



Az orkok bizony nem a becsületes harcmodorról híresek! Ezt ma reggel is sikerült bebizonyítaniuk a Keletinél a metró aluljáróban, ahol 6 db, azaz hat darab BKV ellenőrork (4 db hím és 2 db nőstény típusú) kellett egy kb. ötven éves szemüveges nő legyűréséhez. Volt üvöltözés, rángatás, káromkodás, lökdösés, tehát az egész ork arzenált felvonultatták!


A BKV mágusainak szolgálatában álló ellenőrorkokkal bizony jobb, ha vigyázunk, kegyetlenebbek, mint az uruk-hai! Nappal is és éjjel is vadásznak, kerüljük őket ahogy csak lehet, mert nincs bennük egy szemernyi böcsület sem, nemre, korra, felekezetre való tekintet nélkül lecsapnak áldozataikra!


Kénytelenek vagyunk hát a BKVt ismét egy ÜP-vel jutalmazni, csak nehogy elbízzák magukat! A díszdobozos jutalom orkokádékot mellékeve küldjük, javaslom, hogy jó vastagon kenjék be véle fejüket a BKV vezérmágusai. Állítólag hajhullás ellen is kiválló!


Amúgy igazán lehetne az ellenőr karszalag is önkényuralmi jelkép!!

1 megjegyzés:

pókhas írta...

állítólag a csirkeszar jól véd a hideg ellen! azt is küldjünk ezeknek, mert nagy a huzat a metróalagútban, de csak akkor hat, ha 8 centi vastagon bekenik magukat tetőtől talpig hadd csorogjon tocsogjon az anyag. ÜP barmok!