2008. augusztus 6., szerda

Valami bűzlik Genyószitiben!





Hát tessék kérem! Úgy látszik az illemhely porblémák másokat is izgatnak, de mint a Népszabi cikkéből kikandikál, igencsak szar a helyzet. És bár ezzel Genyósziti vezetése, úgy tűnik legalábbis, tisztába van téve, szarnak bele! Ebből is csak üzlet, reklám, marketing, szarakodás! És amíg a helyzet majd megoldódik 100-150 év múlva addig adottak a fák, parkok, árnyas ligetek! Szarásra, hugyozásra fel! Le a sliccekkel! Majd amikor "ürülékben fürdött egész Budapest", talán Demszky elvtársék is észbekapnak, vagy hajba a haverokkal! Vagy nem, inkább ez utóbbi lehetsegges!


"A köztéri illemhelyeket tekintve Budapesten a két világháború közötti időszak számít az aranykornak, a ma általában üzlethelyiségnek kiadott, díszes rácsozatú mellékhelyiségek akkoriban létesültek, döntően a Nagykörút vonalán. " Na azért ez egy szép mondat, klotyó aranykor!!


Harcra fel! Induljon a szarcsata! Jöjjön az újabb aranykor!


"A tenderen négy éve hirdettek eredményt, a nyilvános vécék kategóriájában " - mint az Oscar gála! Szar kategóriában első díj: Genyósziti!


"Végül kiderült, hogy a tender keretében telepítendő illemhelyeket nem lehet szinkronba hozni a fővárosi szabályozási kerettervvel" - hát asszem, ezen nem köll sokat magyarázni! Nem is Madzsarisztán lenne, ha szinkronba lehetne hozni!


Már megint van mire büszkének lenni! Lehetnénk például az EU legnagyobb ürülék és pisa (hoppá, az együtt ÜP!) exportőre! S akkor nálunk a szart is aranyárban lehetne mérni!!

1 megjegyzés:

pókhas írta...

Kínában meg kivezetik a földekre.. a fost, hugyot, mindent, mi meg kimegyünk a kínaipiacra és megvesszük a mungóbabot meg egyebeket