2008. augusztus 5., kedd

Hugyos Józsi Pesten



2008. augusztus 5. kedd, Madzsarisztán, Genyósziti, Józsi körút


Hát hogy mennyi büdös tahó állat él ebben a városban, az már szinte elpékesztő! Gondoltam, kinézek mán a gályahely erkélyén, szívok egy kis friss szmogot. Hát érkezik ám egy úri ember, amolyan igazi büdös tahó kinézetű, gondoltam, is, hogy na ez egy igazi büdös tahó, már csak azért is mert irgalmatlanul vakargatta, csavargatta kínai piacos farmergatyáján keresztül a bránert. Gondoltam, szifilisz, vagy valami kis nemi identitás fertőzött porbléma.

Begördül pont az erkély alatti fához, mondom fényes nappal, belváros!!! Előveszi loncsos ordenáré faszát, és elkezdi telibe huggggyozni a szegény mit sem sejtő fát, melynek szomszédjának tövében azóta is ott figyel a múlt heti kutyakula!

Majd a jóleső huggyantás után bráner elrak, cipzár fel, és, mint aki jólvégezte dolgát tovább korzózik és élvezi a pondró primitív életét! Hát ismételten csak gratulálni tudok! Remélem, egyszer beragad a slicc és bécsurog a gatyókába a sárga!
Te mocskos állat!

3 megjegyzés:

pókhas írta...

"primitív pondró élet"
hehhhheeeehhheee

pókhas írta...

Juteszembe!
réges-rég vót, egy részeg disznó lakott a panelban felettünk, na ottan vót pondró élet évtizedeken keresztül testközelből
"Te mocskos állat"

pókhas írta...

húgyóskútja

hehhhheeeehee

írjatok kommentokat punkerok und rokkerok!!!!!

béla hun vagy?